Beskrivelse av filen.

Flaggsaker nr. 7-2016

Et abonnement på Lovdata flaggsaker gir tilgang til elektroniske hefter med utvalgte avgjørelser fra lagmannsrettene og tingrettene tilpasset lesing på PC, nettbrett og mobil.

Artikkel    13. oktober 2016    👤Vegar Robertsen

Syvende hefte i 2016-årgangen av Lovdata flaggsaker inneholder én straffesak og åtte sivile saker.

Finansiell rådgiver ble i en av flaggsakene funnet ansvarlig etter reglene om profesjonsansvar for tap knyttet til salg av aksjeindeksobligasjoner.

Lovdata flaggsaker  inneholder utvalgte avgjørelser fra lagmannsrettene og tingrettene som det kan være spesielle grunner til å merke seg. Utvalget gjøres av en redaksjon bestående av advokat John Christian Elden, lagdommer Per Racin Fosmark og professor dr. juris Finn Arnesen.

Alle flaggsaker er rettskraftige. I Norge finnes det ikke et system som gir publikum informasjon om rettskraft. Lovdata kontakter derfor aktørene i sakene for å avklare om avgjørelsene er rettskraftige før de flagges.

Abonnenter mottar varsel på e-post når et nytt hefte med rettskraftige avgjørelser publiseres.

For å gjøre lesing mulig når det ikke er nettilgang, kan heftene lastes ned i e-bokformat eller som PDF. Du benytter betalingskort og kan lese de første heftene med en gang. Hvis du ikke blir fornøyd, kan du avbryte kjøpet i løpet av de 30 første dagene.

Hvis minst 10 personer i en virksomhet ønsker tilgang Lovdata flaggsaker, kan vi sende faktura.

Les mer og tegn abonnement